Vandaag is het zover: onze nieuwe campagne gaat van start! Hoog tijd om kennis te maken met een nieuw lid van ons team: de Kapitein van het Markermeer. De Kapitein van het Markermeer? Rohald Terbijhe komt uit Monnickendam. Hij kent de regio en de mensen, en vaart als de beste. En speciaal voor onze campagne neemt hij nu de rol aan van Kapitein van het Markermeer. Een ervaren schipper die ‘woont’ op zijn zeilschip op het Markermeer. Samen met zijn hondje Bennie vaart hij de komende tijd langs de dijken. En gaat hij in gesprek met bouwers, bewoners, ondernemers en experts. Op zoek naar de mooie verhalen van de dijkversterking.

Zo ziet de campagne eruit

De campagne bestaat uit verschillende onderdelen. Zo krijgt de kapitein twee eigen social kanalen op Facebook en Instagram, waar we regelmatig nieuwe foto’s en video’s plaatsen van zijn ontdekkingstocht. Ook is er een campagnewebsite en kom je de campagne ook in de buitenlucht tegen.
Daarnaast maken we in samenwerking met regisseur Bas Zwartepoorte een aantal verdiepende video’s, waarin we de dijkversterking steeds vanuit een ander thema belichten.

De kapitein stelt zich voor in deze video.

Volg de avonturen van de Kapitein van het Markermeer op Facebook en Instragram of bezoek zijn website