Bezoekadres en openingstijden

  • Hoogedijk 1D, 1145 PM Katwoude7
     
  • De EXPO Dijk in Uitvoering is vanaf 28 februari 2022, van maandag t/m donderdag van 9.00-17.00 uur weer geopend voor publiek! Mocht u vragen hebben, kunt u deze mailen aan expo@markermeerdijken.nl

Postadres

Postbus 89, 1140 AB Monnickendam

Telefoon

0299-224510
Dit telefoonnummer is voor contact met de Alliantie Markermeerdijken. Voor vragen aan het hoogheemraadschap, zie de gegevens onder de kop 'Algemene contactgegevens HHNK' onderaan op deze pagina.

Mail

contact@markermeerdijken.nl

 

Bereikbaarheid projectkantoor Alliantie Markermeerdijken

Openbaar vervoer

Het kantoor ligt nabij de bushalte Lagedijk Katwoude.

Vanuit richting Amsterdam bus EBS 314 Volendam/Hoorn. Uitstappen halte Lagedijk Katwoude. Links aanhouden richting de Kaasboerderij, rechts de Hoogedijk op. Op ongeveer 100 meter staat aan de linkerkant ons kantoor.

Komt u vanaf de andere kant, bus EBS 314 richting Amsterdam Centraal Station. Uitstappen Lagedijk Katwoude. Oversteken bij de voetgangers/fietsoversteek en rechtdoor lopen naar de Hoogedijk. Op ongeveer 100 meter staat aan de linkerkant ons kantoor.

Auto

Vanuit Amsterdam S116 richting Volendam aanhouden. Bij de afslag Katwoude rechts afslaan naar de Hoogedijk. Op ongeveer 100 meter staat links ons kantoor.

Komt u vanaf de andere kant de N509 richting Monnickendam. Bij de afslag Katwoude links afslaan naar de Hoogedijk. Op ongeveer 100 meter staat links ons kantoor.

Privacy

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (Avg) van toepassing op alle verwerkingen van persoonsgegevens. Op deze pagina leest u hoe de Alliantie Markermeerdijken omgaat met persoonsgegevens en welke rechten u hebt.

Algemene contactgegevens HHNK

Contact

Wilt u contact met het hoogheemraadschap (andere vragen dan over de Versterking Markermeerdijken), dan kunt u gebruik maken van het Algemeen contactformulier

Telefoon

  • 072 - 582 8282, maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur

Bezoekadres en openingstijden

  • Stationsplein 136, 1703 WC Heerhugowaard
  • Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en tijdens openbare vergaderingen

Postadres

  • Postbus 250, 1700 AG Heerhugowaard

Contactgegevens bij calamiteiten

Calamiteiten kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week bij ons melden via telefoonnummer 0800-1430. Als dat nodig is schakelen wij de crisisbeheersingsorganisatie in.

Bereikbaarheid kantoor HHNK

Openbaar vervoer

Het kantoor ligt nabij het station Heerhugowaard aan de kant van het centrum. Zodra u het station uitloopt, staat u op het Stationsplein. Houd rechts aan. Na 200 meter steekt u de kruising met de Zuidtangent recht over. De bezoekersingang is bereikbaar via de Zuidtangent of het Stationsplein.

Auto

Het kantoor heeft een parkeerterrein met een beperkt aantal parkeerplaatsen voor bezoekers. Er is weinig parkeergelegenheid in de directe omgeving. Leveranciers leveren hun goederen af via het expeditieparkeervak direct naast het kantoor, bereikbaar via het parkeerterrein