Heeft u hem al gezien? Deze week hebben we ongeveer 3500 bewoners en ondernemers in het gebied rondom de Markermeerdijken een kaart gestuurd met de vraag om mee te doen met ons onderzoek over de dijkversterking.


Wat vindt ú eigenlijk van de dijkversterking? Hoe ervaart u de dijkversterking? Welke informatie ontvangt u het liefst van ons en op welke manier? Wij vinden uw mening als bewoner en ondernemer in ons projectgebied erg belangrijk. Laat uw stem horen en vul de online vragenlijst in! Het beantwoorden van de vragen duurt ongeveer vijf minuten en kan anoniem. U heeft tot en met zondag 16 mei de tijd om aan het onderzoek mee te doen.


Regelmatig onderzoek
Wij doen regelmatig onderzoek in ons werkgebied onder bewoners en ondernemers. Met de resultaten van deze onderzoeken blijven we op de hoogte van behoeften en wensen van de mensen in het gebied rondom de dijkversterking. Door waar mogelijk onze werkwijze en beleid hierop aan te passen en bij te schaven, hopen we steeds beter en naar ieders tevredenheid te werk te gaan. Lees meer over onderzoek bij de Alliantie Markermeerdijken.