Openingstijden en Contact

Home > Markermeerdijken > Openingstijden en Contact

Openingstijden en Contact

Contactgegevens Alliantie Markermeerdijken

Bezoekadres

Hoogedijk 1D
1145 PM Katwoude

Postadres

Postbus 89
1140 AB Monnickendam

Mail

contact@markermeerdijken.nl

Bereikbaarheid projectkantoor Alliantie Markermeerdijken

Openbaar vervoer

Het kantoor ligt nabij de bushalte Hoogedijk Katwoude.

Vanuit richting Amsterdam bus EBS 314 Volendam/Hoorn. Uitstappen halte Lagedijk Katwoude. Links aanhouden richting de Kaasboerderij, rechts de Hoogedijk op. Op ongeveer 100 meter staat aan de linkerkant ons kantoor.

Komt u vanaf de andere kant, bus EBS 314 richting Amsterdam Centraal Station. Uitstappen Lagedijk Katwoude. Oversteken bij de voetgangers/fietsoversteek en rechtsdoor lopen naar de Hoogedijk. Op ongeveer 100 meter staat aan de linkerkant ons kantoor.

Auto

Vanuit Amsterdam S116 richting Volendam aanhouden. Bij de afslag Katwoude rechts afslaan naar de Hoogedijk. Op ongeveer 100 meter staat links ons kantoor.

Komt u vanaf de andere kant de N509 richting Monnickendam. Bij de afslag Katwoude links afslaan naar de Hoogedijk. Op ongeveer 100 meter staat links ons kantoor.

Algemene contactgegevens HHNK

Contact

Wilt u contact met ons voor specifieke informatie, dan kunt u gebruik maken van ons Algemeen contactformulier

Telefoon

  • 072 - 582 8282, maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur

Bezoekadres en openingstijden

  • Stationsplein 136, 1703 WC Heerhugowaard
  • maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en tijdens openbare vergaderingen

Postadres

  • Postbus 250, 1700 AG Heerhugowaard

Contactgegevens bij calamiteiten

Calamiteiten kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week bij ons melden via telefoonnummer 0800-1430. Als dat nodig is schakelen wij de crisisbeheersingsorganisatie in.


Bereikbaarheid kantoor HHNK

Openbaar vervoer

Het kantoor ligt nabij het station Heerhugowaard aan de kant van het centrum. Zodra u het station uitloopt, staat u op het Stationsplein. Houd rechts aan. Na 200 meter steekt u de kruising met de Zuidtangent recht over. De bezoekersingang is bereikbaar via de Zuidtangent of het Stationsplein.

Auto

Het kantoor heeft een parkeerterrein met een beperkt aantal parkeerplaatsen voor bezoekers. Er is weinig parkeergelegenheid in de directe omgeving. Leveranciers leveren hun goederen af via het expeditieparkeervak direct naast het kantoor, bereikbaar via het parkeerterrein