Uitdammerdijk geïnformeerd over ontwerp en werk

Home > Markermeerdijken > Actueel - Nieuwsbrief - Dijkenpanel > Uitdammerdijk geïnformeerd over ontwerp en werk

Uitdammerdijk geïnformeerd over ontwerp en werk

RSS
Dit item is verlopen op 03-01-2020.

Bewoners van de Uitdammerdijk (module 15) zijn dinsdagavond door de Alliantie geïnformeerd over het definitieve ontwerp en de werkzaamheden die in het najaar starten. Op de avond in het clubhuis van watersportvereniging De Doordrijvers kwamen ruim dertig belangstellenden af.

Module 15 is met slechts zeven woningen de dunst bevolkte module van ons project. Naast de Uitdammerdijkers kwamen ook bewoners van Uitdam en Durgerdam, gasten van de campings aan de dijk en leden van De Doordrijvers naar de informatieavond.

Zes meter lange poster

Het definitieve ontwerp van module 15 werd gepresenteerd op een liefst zes meter lange poster. Ook konden de bezoekers kijken naar een informatieve film over de wijze waarop module 15 wordt versterkt. Medewerkers van de Alliantie gingen uitgebreid en gesprek met de bewoners en beantwoordden vele vragen over het ontwerp en de wijze van versterken. De Alliantie kijkt terug op een geslaagde avond. Omgevingsmanager Bas van den Heuvel: ,,De sfeer was goed en op de evaluatiebriefjes kregen wij veel complimenten over de duidelijke tekeningen en film.''

Meer informatie

Onder dit artikel vindt u meer informatie over het dijkontwerp.