Ondernemend Waterland maakt kennis met Alliantie

Home > Markermeerdijken > Actueel - Nieuwsbrief - Dijkenpanel > Ondernemend Waterland maakt kennis met Alliantie

Ondernemend Waterland maakt kennis met Alliantie

RSS
Dit item is verlopen op 03-01-2020.

Ruim vijftig leden van Ondernemend Waterland brachten op 28 februari een bezoek aan het Alliantiekantoor in Katwoude. Doel van de avond was kennismaken, netwerken en kijken wat de Alliantie en regionale ondernemers de komende jaren voor elkaar kunnen betekenen.

De Alliantie Markermeerdijken wil waar mogelijk regionale midden- en kleinbedrijven (mkb) bij de werkzaamheden betrekken. Denk aan lokale onderaannemers en horecaondernemingen voor catering, het huisvesten van personeel en het organiseren van bijeenkomsten. ,,Hoe mooi zou het zijn als we allemaal mee kunnen doen met het mooie werk dat staat te gebeuren?’’, zei Bas van Baarsen van Ondernemend Waterland. 

De bijeenkomst in Katwoude was voor de regionale ondernemers een mooie gelegenheid om te netwerken met medewerkers van de Alliantie. Alliantiedirecteur Guido Koolhaas gaf tijdens de bijeenkomst een uitgebreide presentatie over de aanstaande dijkversterking en benadrukte de grote waarde van lokale mkb’ers voor het project. Het diner werd verzorgd door bistro De Verkeerde Wereld uit Marken en bakkerij Gutter uit Monnickendam. De Alliantie en Ondernemend Waterland kijken terug op een geslaagde avond.