Maatregelen met betrekking tot coronavirus

Home > Markermeerdijken > Actueel - Nieuwsbrief - Dijkenpanel > Maatregelen met betrekking tot coronavirus

Maatregelen met betrekking tot coronavirus

RSS

De Alliantie Markermeerdijken houdt de maatregelen die moeten leiden tot indammen van het coronavirus nauwlettend in de gaten. We houden ons zowel op het projectkantoor als bij de werkzaamheden buiten aan de richtlijnen van het RIVM. Onze werkzaamheden buiten gaan door. Alleen het personeel dat strikt noodzakelijk is voor de continuïteit op de bouwplaats en de schepen, is op locatie aanwezig. 

Kantoor gesloten voor publiek
Het projectkantoor en de EXPO zijn tot nader order gesloten voor publiek. De medewerkers van de Alliantie werken tot die tijd zoveel mogelijk thuis.
Voorlopig zijn alle fysieke bijeenkomsten en groepsontvangsten afgezegd. Zodra de situatie dit toestaat plannen wij nieuwe bijeenkomsten in en nodigen we groepen weer van harte uit om de EXPO en het werk in uitvoering te bezoeken.

In contact blijven met bewoners
Ook fysieke bewonersbijeenkomsten gaan voorlopig niet door. Wij blijven wel in contact met betrokkenen en bewoners. Zo videobellen wij met bouwklankbordgroepen en houden we webinars (digitale informatiebijeenkomsten) voor de presentatie van nieuwe dijkontwerpen aan bewoners. Verder houden wij u op de hoogte van onze ontwikkelingen via deze website en via de maandelijkse digitale nieuwsbrief. Vragen kunt u stellen via het contactformulier op onze website.