Alliantiemanager Ine Waterreus verlaat Alliantie

Home > Markermeerdijken > Actueel - Nieuwsbrief - Dijkenpanel > Alliantiemanager Ine Waterreus verlaat Alliantie

Alliantiemanager Ine Waterreus verlaat Alliantie

RSS
Dit item is verlopen op 12-07-2019.

Alliantiemanager Ine Waterreus gaat project Markermeerdijken verlaten. Op 25 mei stapt zij over naar het ministerie van Defensie. De andere twee Directieleden Wim Bovendeur en Guido Koolhaas nemen haar werkzaamheden over tot haar opvolger is benoemd.

Ine heeft met veel plezier de eerste jaren van de Alliantie geleid, een periode waarin het ontwerp voor de dijkversterking tot stand is gekomen. "Ik heb het werken voor de Alliantie ervaren als uitdagend, maar ook als complex. Het valt niet mee om in deze prachtige omgeving met alle betrokkenen tot een gedragen ontwerp te komen. Ik ben trots op het plan dat er nu ligt en op de professionaliteit van ons team."

Ine gaat aan de slag als plaatsvervangend directeur Projecten bij de Defensie Materieel Organisatie. Dit onderdeel levert het materieel voor marine, landmacht, luchtmacht en marechaussee. De directie Projecten zorgt daarbinnen voor de grote projecten, zoals de aankoop van schepen, jachtvliegtuigen en wapens, in afstemming met de politiek.