Alliantie informeert Hoornse wijk Grote Waal

Home > Markermeerdijken > Actueel - Nieuwsbrief - Dijkenpanel > Alliantie informeert Hoornse wijk Grote Waal

Alliantie informeert Hoornse wijk Grote Waal

RSS
Dit item is verlopen op 01-05-2020.

De Alliantie Markermeerdijken doet op woensdag 22 januari mee aan de Grote Waal Wijkbijeenkomst. De informatieve avond, waarop tal van initiatieven, verenigingen en instanties zich presenteren aan de bewoners van de wijk, is van 20.00 tot 21.30 uur in winkelcentrum Grote Beer in Hoorn.

De Alliantie is één van de vele gebruikers van het Wijklab in het winkelcentrum. Om de week houden wij op woensdag van 16.00 tot 18.00 uur inloopspreekuren. Hier kunnen bewoners van Hoorn en Scharwoude terecht met vragen en opmerkingen over de aanleg van de oeverdijk, die in oktober is gestart. De eerstvolgende spreekuren zijn op woensdag 29 januari.

Evenement

De Alliantie is als gebruiker van het Wijklab gevraagd om mee te doen aan de Grote Waal Wijkbijeenkomst. Dit grootschalige evenement heeft als doel mensen te informeren over de verschillende activiteiten in de wijk en hen ervoor te interesseren actief mee te doen. De Wijkbijeenkomst is een initiatief van de Stichting Dwaalpark, die als doel heeft de leefbaarheid in de Hoornse wijk te vergroten. Daarom is samen met de gemeente Hoorn het Wijklab opgestart. Hier kunnen bewoners terecht met hun vragen, ergernissen en suggesties over tal van onderwerpen die spelen en leven in de wijk. De laatste jaren zijn vanuit het Wijklab diverse initiatieven voor jong en oud opgestart om de leefbaarheid in de Grote Waal te vergroten.

Wilt u meer weten over deze initiatieven? Kom dan op 22 januari naar de Grote Waal Wijkbijeenkomst. Medewerkers van de Alliantie zijn aanwezig om de bezoekers te informeren over de voortgang van de aanleg van de oeverdijk, voor de kust van Hoorn.

Meer informatie vindt u op de website www.degrotewaal.nl