Vanaf 1 juli 2021 is de EXPO over de versterking van de Markermeerdijken weer open voor bezoek. Het gaat wel iets anders dan u gewend bent, maar daardoor wordt het bezoek niet minder leuk. Wij volgen de maatregelen van de rijksoverheid en het RIVM nauwgezet, handelen in lijn van de regels voor musea, en hebben hieronder de belangrijkste maatregelen voor u op een rij gezet.

Openingstijden van de Expo

De EXPO is alleen op afspraak te bezoeken van maandag t/m donderdag van 9.00-17.00 uur

U kunt via de mail of telefonisch uw bezoek reserveren.

Via mail: expo@markermeerdijken.nl of tel.nr 0299-224510

Bij binnenkomst registreren en desinfecteren

Bij binnenkomst desinfecteert u uw handen en vervolgens registreert u zich d.m.v. het scannen van de QR-code. Bij deze registratie stellen wij een aantal vragen, zodat wij, mocht er sprake zijn van besmetting met het coronavirus, contact met u kunnen opnemen. Mocht u er na een bezoek aan onze EXPO achter komen besmet te zijn met het corona-virus, vragen wij u contact op te nemen met onze receptie via telefoonnummer 0299-224510. 

In de EXPO is éénrichtingsverkeer ingesteld

In de EXPO is een looproute in één richting aangegeven. Voor de veiligheid van bezoekers en medewerkers vragen wij u zich hieraan te houden.

Hygiëne bij het bedienen van de diverse apparaten

Onze bezoekers krijgen weg-werp handschoenen. Alleen met handschoenen aan kunt u de EXPO bezoeken. Bij het verlaten van de EXPO kunt de handschoenen weggooien in de daarvoor bestemde prullenbak.

Er zijn maximaal 4 bezoekers gelijktijdig in de EXPO

Na aanmelding bij de receptie laten wij maximaal 4 bezoekers tegelijk in de EXPO binnen, tenzij uit één huishouden.

Wij vragen u voor uw bezoek het protocol door te lezen

Het is fijn als u vooraf aan uw bezoek het protocol met maatregelen heeft kunnen doornemen. Ook in het projectkantoor kunt u de belangrijkste punten nog lezen.

U en wij houden 1,5 meter onderlinge afstand van elkaar

In het projectkantoor en de Expo houden wij allemaal 1,5 onderlinge meter afstand van elkaar.

Verkoudheidsklachten?

Dan vragen wij u uw bezoek nog even uit te stellen en ontvangen wij u graag een andere keer. U kunt ook online alvast informatie lezen en de animatiefilmpjes van de modules bekijken op deze website.